Com arribar

  • Des de Barcelona: Venint per l’autopista C-58, sortir a la sortida de Terrassa oest (la darrera de Terrassa), agafant la mateixa C-58, aquesta vegada convertida en carretera. Si continueu per l’autopista no trobareu sortida a Vacarisses, havent de continuar fins a Sant Vicenç de Castellet i donar la volta. Una vegada a la C-58 (carretera), passat el tunel deixeu el primer creuament a l’esquerra que posa Vacarisses, agafant la següent indicació cap a la Vila que hi ha a la dreta. Passar la primera rotonda recte, i una vegada finalitza una pujada (no s’ha de fer a la cursa) la següent rotonda a l’esquerra. Uns 400 metres més endavant tindreu les indicacions per poder arribar a la zona d’aparcament que estará a uns 300 metres de la zona de sortida.
  • Venint pels Túnels passat el peatge de Rubí­, agafar direcció Manresa. Una vegada s’ha agafat la connexió amb la C-58 fer el mateix itinerari de la descripció anterior a partir de la sortida de Terrassa oest.
  • Des de Manresa: Per l’autopista C-16 sortida Vacarisses. Deixada l’autopista sortint a la C-58 tirar a l’esquerra. Primera indicació de Vacarisses a la dreta. Arribada a la rotonda continuar recte, i una vegada finalitza la pujada  la següent rotonda a l’esquerra. Uns 400metres més endavant tindreu les indicacions per poder arribar a la zona d’aparcament que estarà  a uns 300 metres de la zona de sortida.
  • Per la carretera C-55. Agafar la C-58 direcció Terrassa. Passada la benzinera Petrocat a l’açada de la urbanizació de can serra, la primera indicació de Vacarisses a la dreta. Arribats a la rotonda continuar recte, i una vegada finalitza la pujada, la següent rotonda a l’esquerra. Uns 400metres més endavant tindreu les indicacions per poder arribar a la zona d’aparcament que estarà  a uns 300 metres de la zona de sortida.
  • Venint des de la A-2, arribar fins a Olesa, i agafar direcció Terrassa-Vacarisses. Ja a la carretera us trobareu una cruïlla, on la carretera continua  al dreta. S’ha d’anar a l’esquerra direcció Vacarisses. Continuar tota la carretera sense deixar-la fins arribar a una rotonda, on s’ha d’anar recte. Uns 400metres més endavant tindreu les indicacions per poder arribar a la zona d’aparcament que estarà  a uns 300 metres de la zona de sortida.