Cursa de la Campana

15ª Cursa de la Campana. Cursa de muntanya de Vacarisses

INFORMACIÓ I REGLAMENT

14’70 km / 542 metres desnivell positiu

18 de JUNY de 2023. Vacarisses

Descripció:

Cursa que es desenvolupa per trams de pista i corriols. La sortida té lloc al centre de la vila de Vacarisses i el recorregut s’endinsa al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. El punt més alt de la Cursa està a 575m, i el punt més baix a 305 m.
A excepció d’algun punt molt concret i de poca distància, el recorregut no té cap grau de dificultat.

Data: 18 de juny de 2023

Hora: 9’00h

Sortida: Pl. Joan Bayà

Arribada: Edifici La Fàbrica

Recorregut: 14’70 km

Avituallaments: 4 líquids en cursa, 1 amb isotònic i taronges, i a l’arribada

Desnivell acumulat: 1.084 m

Altitud màxima: 575

Altitud mínima: 305

Màxim participants: 400

Temps límit: 2h30min

Circuit i Perfil

https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/cursa-de-la-campana-2022-99250458

Reglament de la Cursa de la Campana 14’500km

1.- L’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT juntament amb l’Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre organitzen la 15a Edició de la Cursa de Muntanya de Vacarisses, Cursa de la Campana,  la 8a Campaneta i la 2a edició dels 10 de la Campana. 

2.- Cursa oberta a tothom sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat que accepten el present reglament.

3.- La sortida es farà a la plaça Joan Bayà de Vacarisses. La sortida de la cursa de 14’5km serà a les 9’00h del 18 de juny de 2023 i l’arribada tindrà lloc a l’edifici de La Fàbrica.

4.- La cursa té una distància de 14.700 metres entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la Vila.

5.- Hi haurà avituallaments aproximadament al km5 (aigua), km8 (aigua, isotònic i taronges), km10 (aigua), km12’5 (aigua) aproximadament, i a l’arribada.

6.- Les inscripcions es tancaran el 15 de juny a les 23’00h o en arribar al màxim de 320 participants. La data límit per fer inscripció amb opció de regal serà el diumenge 11 de juny a les 23 hores.

El preu d’inscripció es de 12’00€ sense obsequi, o 19€ amb obsequi.

1eur de cada inscripció anirà destinat al REBOST SOLIDARI de Vacarisses.

L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa al preu de 25€.

Aquesta possibilitat estarà informada a la mateixa web de la cursa els dos dies previs.

7.- Llocs d’inscripció: 

• Per Internet:

Llistat d’inscrits: 

Per a qualsevol incidència, l’UNIC MITJÀ DE COMUNICACIÓ AMB L’ORGANITZACIÓ ES EL MAIL  cursavacarisses@gmail.com.

8.-Categories:

  • GENERAL Individual (masculí i femení)
  • SUB-18 (masculí i femení. Nascuts el 2005 o després)
  • SUB-23  (masculí i femení. Nascuts entre el 2000 i 2004)
  • SÈNIOR (masculí i femení. Nascuts entre el 1983 i 1999)
  • VETERÀ (masculí i femení. Nascuts entre el 1973 i 1982)
  • MÀSTER (masculí i femení. Nascuts fins al 1972 inclòs)
  • LOCAL (masculí i femení)

9.- S’atorgaran trofeus als 3 primers classificats de la general masculina i femenina, així com al primer classificat/ada de cada categoria, masculina i femenina, i als primers classificats locals, tant masculí com femení.

Els premis no seran acumulables excepte en els premis als atletes locals.

Els atletes locals hauran d’acreditar-ho amb el DNI en el moment de la recollida del dorsal, o amb un certificat d’empadronament si al DNI no hi consta.

L’entrega de trofeus es farà a les 11’30h a La Fàbrica

10.- Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30€, una vegada s’hagi acabat la cursa, essent inapel·lable la decisió presa per l’organització.

11.- La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors i corredores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà sempre amb caràcter gratuït

12.- Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa.

13.- L’organització té contractada una assegurança d’accidents per a tots els participants, i l’assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

14.- Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix de tota responsabilitat l’organització de la prova de qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.

15.- La recollida de dorsals es farà el mateix diumenge a partir de les 8’00h. El dorsal s’haurà de portar ben visible i s’haurà de portar al davant.

16.- Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i zona d’aparcament.

17.- El control d’arribada de la cursa es tancarà a les 2h30min d’haver-se iniciat la cursa.

18.- Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural serà desqualificat per l’organització.

19.- La inscripció a les diferents Curses de la Campana és personal i intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. No es podrà transferir la participació a terceres persones per motiu de no poder acudir el dia de la prova sense l’autorització de l’organitzador, i això només es podrà fer una vegada arribat al límit d’inscrits.

20.- Cada corredor ha de portar un xip, i és vàlid només el que facilita l’organització. Cada participant només pot portar el xip que te assignat, i portar el xip d’un altre corredor és motiu de desqualificació.

21.- Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.