Mitja de la Campana

7ª Mitja Marató Cursa de Muntanya de Vacarisses

Informació i reglament

21’40 km / 1.540 metres desnivell acumulat

21 de NOVEMBRE 2021. Vacarisses

Descripció:

Cursa que es desenvolupa per trams de pista i corriols. La sortida té lloc al centre de la vila de Vacarisses i el recorregut s’endinsa al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. El punt més alt de la Cursa està a 574m, i el punt més baix a 261 m.
Té algun punt en descens de dificultat tècnica pel desnivell i tipus de terreny.

Data: 21 de juny de 2021

Hora: 8’00h.

Sortida: Pl. Joan Bayà

Arribada: Edifici La Fàbrica

Recorregut: 21’40 km

Avituallaments: 6 líquids en cursa, 1 amb isotònic i taronges, (2 amb sòlids) i a l’arribada

Desnivell acumulat: 1.540 m.

Altitud màxima: 574

Altitud mínima: 261

Màxim participants: 300

Circuit i Perfil

https://es.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=view&id=16350051&measures=on&title=off&near=off&images=off&maptype=S

Reglament de la Mitja de la Campana 21’400km. Any 2021

1.- L’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT juntament amb l’Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre organitzen la 13a Edició de la Cursa de Muntanya de Vacarisses, Cursa de la Campana, la 7a Mitja Marató de la Campana, i la 6a Campaneta.

2.- Cursa oberta a tothom sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat que accepten el present reglament.

3.- La sortida es farà a la plaça Joan Bayà de Vacarisses. La sortida de la Mitja Marató serà a les 8’00h del 21 de novembre de 2021 i l’arribada tindrà lloc a l’edifici de La Fàbrica

4.- La cursa te una distància de 21.400 metres entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la Vila

5.- Hi haurà avituallaments aproximadament als km5 (aigua), km8 (aigua, taronges i isotònic), km10 (aigua), km12 (aigua i sòlid), km17 (aigua i sòlid), km19’5 (aigua) i a l’arribada.

6.- Les inscripcions es tancaran el 17 de novembre a les 23’00h o en arribar al màxim de 300 participants. La data límit per fer inscripció amb opció de regal serà el diumenge 14 a les 23 hores. El preu d’inscripció es de 13€ sense obsequi, o 18,50€ amb obsequi. L’obsequi serà una samarreta.
L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa al preu de 25€. Aquesta possibilitat estarà informada a la mateixa web de la cursa els dos dies previs.  

7.- Llocs d’inscripció:

Per Internet: http://tpvcorredors.zentense.es/webapp/inscripcio?cur_id=146

Per a qualsevol incidència, l’ÚNIC mitjà de comunicació amb l’organització es el mail cursavacarisses@gmail.com.

8.-Categories:

HOMES – DONES
Cat1 Fins al 2000 Cat5

Cat2 1981 / 1999 Cat6

Cat3 1971 / 1980 Cat7

Cat4 1970 i anteriors Cat8

9.- S’atorgaran trofeus als 3 primers classificats de la general masculina i femenina, així com al primer classificat i classificada de cada categoria, i als primers classificats locals, tant masculí com femení.

Els premis no seran acumulables excepte en els premis als atletes locals.

Els atletes locals hauran d’acreditar-ho amb el DNI en el moment de la recollida del dorsal, o amb un certificat d’empadronament si al DNI no hi consta.

L’entrega de trofeus es farà a les 11’30h.

10.- Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30€, una vegada s’hagi acabat la cursa, essent inapel·lable la decisió presa per l’organització.

11.- La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors i corredores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà sempre amb caràcter gratuït

12.- Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa.

13.- L’organització té contractada una assegurança d’accidents per a tots els participants, i l’assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

14.- Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix de tota responsabilitat l’organització de la prova de qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.

15.- La recollida de dorsals es farà el mateix diumenge a partir de les 7’00h. El dorsal s’haurà de portar ben visible i s’haurà de portar al davant.

16.- Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i zona d’aparcament.

17.- El control d’arribada de la cursa es tancarà a les 3h45min d’haver-se iniciat la cursa.

18.- Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural serà desqualificat per l’organització.

19.- La inscripció a les diferents Curses de la Campana és personal i intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. No es podrà transferir la participació a terceres persones per motiu de no poder acudir el dia de la prova sense l’autorització de l’organitzador, i això només es podrà fer una vegada arribat al límit d’inscrits.

20.- Cada corredor ha de portar un xip, i és vàlid només el que facilita l’organització. Cada participant només pot portar el xip que te assignat, i portar el xip d’un altre corredor és motiu de desqualificació.

21.- Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.

Create your website with WordPress.com
Per començar